RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde har treneren klar

Sist oppdatert:
Molde vil presentere den nye treneren førstkommende lørdag.

Klubben fra «Røkkeløkka» har neste sesongs trener klar.

Men ifølge Romsdals Budstikke nekter Molde å gå ut med navnet før lørdag.

Presenteres lørdag
- Klubbens førstevalg som trener presenteres lørdag, etter ønske fra treneren selv, bekrefter sportslig leder i Molde FK, Øystein Neerland, overfor NRK.

Dansken Flemming Serritslev, som tirsdag sa opp stillingen sin i danske Vejle, er trolig den heteste kandidaten til å lede Moldes jakt på opprykk til Tippeligaen neste sesong.

- Vi har lenge hatt en god dialog med vår førstekandidat, og han har bedt om å få alle forhold klarert før hans navn blir kjent. Det er satt en frist til førstkommende lørdag, sier Neerland.

Serritslev benekter kontakt
Serritslev selv har gjennom hele uken forsøkt etter beste evne å benekte at han er aktuell for Molde.

- Jeg har overhodet ikke blitt kontaktet av Molde. Det er absolutt helt tilfeldig at jeg sier opp jobben som sportsdirektør i Vejle dagen etter at jeg blir linket til trenerjobben i Norge. Tro meg på det, sa han til dansk TV 2 tidligere denne uken.

Tidligere skal Vidar Davidsen og dansken Ove Christensen ha vært i MFKs søkelys.

PS: Arild Stavrum, som fikk sparken etter at Moldes nedrykk var et faktum ved sesongslutt, har uttalt at Molde ikke bare trenger en ny trener. Han etterlyser også utskiftninger i klubbens ledelse.

- Uten at jeg har lyst til å utdype noe, så mener jeg at klubben må ta andre grep også, og det har jeg sagt til ledelsen. Det blir for lettvint å bare henge alt ansvaret på ett hode, i dette tilfellet mitt, selv om jeg hele tida har vært klar på at jeg tar min del av skylden for nedrykket, sa Arild Stavrum like etter at han ble sparket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere