Molde henter trener fra Liverpool

NY AKADEMI-TRENER: Molde får en ny trener fra Liverpool til klubben.

NY AKADEMI-TRENER: Molde får en ny trener fra Liverpool til klubben.

Mike Garrity har i en årrekke jobbet med å utvikle Trent Alexander-Arnold og andre Liverpool-talenter. Nå blir han akademitrener i Molde.

07.06.19 13:13

39-åringen begynte i Liverpool-akademiet i 2005 og ga seg i klubben i 2018. Nå har Moldes akademisjef Iain Brunskill, som var trener i Liverpools akademi i ti år, som overbeviste Garrity om å flytte til rosenes by.

– Jeg har sett spillerne hele veien fra de er ni år til de spiller seg inn på førstelaget. Trent Alexander-Arnold for eksempel er en spiller jeg har jobbet med fra han kom til klubben som åtteåring til der han er i dag. Det er fantastisk å se den utviklingen han har hatt personlig og tilfredsstillende som trener å ha vært med på å hjelpe en spiller til å nå sitt fulle potensial, sier Garrity til Moldes nettsted.

Briten jobber med å skaffe seg UEFA Pro-lisens, som er den høyeste trenerutdanningen. Han ser fram til å hjelpe Molde-talentene med å ta nye steg.

– Nå har jeg fått en fantastisk mulighet til å utvikle unge spillere her i Molde, som på sikt vil hjelpe førstelaget. Samtalene jeg har hatt med manageren og direktøren bekrefter at dette er en klubb som satser på utvikling, sier 39-åringen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.