RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde jager spiss i Allsvenskan

Sist oppdatert:
Molde er på jakt etter en angriper som har sitt tilholdssted i Allsvenskan.

Sportslig leder på «Røkkeløkka», Øystein Neerland, bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at Molde skal styrke angrepet før overgangsvinduet stenger 31. mars.

- Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å hente inn god spiss. Vi har ikke fått den kvaliteten på topp som vi ønsker og jobber frem mot 31. mars for å få til en løsning, sier Neerland til TV 2 Nettavisen.

Han går langt i å antyde at Molde jobber konkret med å hente inn en angriper som til daglig spiller i Allsvenskan.

- Men jeg vil ikke kommentere dette ytterligere, verken positivt eller negativt, for å si det sånn, konstaterer Moldes sportslige leder.

Furuseth Olsen aktuell?
På Molde-supporternes nettside spekuleres det imidlertid at Hammarbys nordmann Petter Furuseth Olsen kan være spissen blåtrøyene vurderer.

- Det er artig at fansen viser interesse før sesongstart. Men vi ønsker ikke å kommentere navn. Det er mange variblaler som kan påvirke, derfor avventer vi til vi har fått signaturen, påpeker Neerland.

Ifølge Neerland er det mest aktuelt for Molde i første rekke å signere en angriper på en leieavtale.

- Det er absolutt mest interessant for oss nå, siden det er så kort tid til overgangsvinduet stenger, fordi det er vanskelig å få sjekket dem ordentlig på så kort tid, forklarer han.

- Jobber kontinuerlig
Han understreker imidlertid at klubben fra Rosenes by hele tiden jakter på fortsterkninger.

- Det er en kontinuerlig jobb. Men vi er godt fornøyd med den stallen vi har nå. Samtidig lever vi jo også etter prinsippet om at en skal trene seg bedre, og ikke kjøpe seg bedre, påpeker Øystein Neerland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere