RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde på spissjakt

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Molde-ledelsen intensiverer jakten på en toppspiss, selv etter 4 x Diouf mot Sogndal.

MOLDE (Nettavisen): MOLDE-SOGNDAL 4-1

Molde-trener Kjell Jonevret ble vitne til et afrikansk målshow fra MFKs to Diouf’er, Mame Biram og Pape Pate, under lagets siste test før comebacket i Tippeligaen. Likevel etterlyser den svenske MFK-treneren en spiss før transfervinduet stenger 30. mars.

- Jeg har diskutert dette i lang tid med ledelsen i klubben og jeg er klar på at klubben må hente inn en klassespiss så snart som mulig, sier Jonevret.

Vil hente inn flere
Men Jonevret vil ikke bare nøye seg med en spiss. Han mener MFK må hente inn flere spillere for å sikre at laget står godt rustet i det som tegner til å bli en kamp for å overleve.

- Vi må ha en større spillerstall for å kunne hevde oss i Tippeligaen, sier Jonevret bestemt.

Det betyr at flere spillere kan være på vei – om treneren får som han vil.

Sportsdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter langt på vei at klubben er på utkikk etter flere nye tilvekster. En klassespiss står øverst på handlelista, etter at LSK-spiss Arild Sundgot før påske takket nei til å spille for klubben.

- Vi har avsluttet arbeidet med å få Arild til klubben, men vi har andre navn på blokka som vi jobber med, sier Jacobsen, som ikke vil ut med hvilke spillere klubben er ute etter.

Lover mange mål
Tremålsscorer Pape Pate Diouf virket ikke å bry seg nevneverdig om klubbens spissjakt og banket inn hele tre mål mot Sogndal. Nå lover han mer nettsus i Tippeligaen.

- Jeg kan love klubben 10 mål denne sesongen, gliser Pape.

Tidligere i høst lovet navnebror og spisspartner Mame Biram Diouf at han skulle score 20 mål i Tippeligaen. Det kan bli mye festfotball på Aker Stadion om den senegalesiske spissduoen innfrir.

PS! Mame Biram Diouf sto for dagens fineste mål. 19-åringens herlige volleyskudd fastsatte sluttresultatet til 4-1 for hjemmelaget. Men det var Pape Pate Diouf som ga hjemmelaget både 1-0, 2-0 og 3-1. Selv om Molde vant 4-1 var de først og fremst effektive.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere