RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Molde til himmels med tysk hjelp

Sist oppdatert:
Og Uwe Rösler-effekten fortsetter i kveld hjemme mot Odd. Sjekk søndagens andre oddstips.

Med formidable 94 objekter er nok å ta fatt i på søndagens langoddsprogram.

Det er kamper fra alle de store ligaene i Europa, og selvsagt spennende kamper i både Tippeligaen og Adeccoligaen. Programmet søndag er vesentlig mer interessant enn det var på lørdag og det finnes flere interessante spill.

Øvrige tips søndag:
Tippetips: Sikrer RBK ligagull og 12 rette?
Oddstips 1: Moss kjemper for sin eksistens
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

Sjekk også: Lesernes oddstips søndag
Trav Bergen: En hjemvendt banker

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Tretten poeng (4-1-0) er den strålende statistikken for Uwe Rösler etter fem kamper som sjef i Molde fotballklubb. Et Molde-lag som var preget av marginer imot og mange skadeproblemer har fått snutt den vonde trenden, og alt snakk om mulig kvalikspill ble endelig lagt dødt etter mandagens råsterke borteseier mot Tromsø. Molde har kun avgitt poeng mot Lillestrøm i tyskerens regjeringstid, en kamp Molde forøvrig også hadde fortjent å vinne. Mannskapsmessig er det ingen problemer i Molde.

Kan ta bronse
Bortelaget Odd ligger faktisk så høyt som på femteplass og har fortsatt en teoretisk sjanse på bronsemedaljene (seks poeng opp til Tromsø når tre serierunder gjenstår). Formen viser fine 4-0-1 på de siste fem (tre av disse riktignok hjemme i Skien). Eneste tapet i denne perioden har kommet borte mot Haugesund. Bortestatsen viser 4-4-5. Morten Fevang har brudd i hånda, men spiller likevel på Aker Stadion i kveld. Kun Mattias Andersson og Tommy Svindal Larsen er skadet og uaktuelle, og det innebærer at trener dag Eiliv fagermo har en tilnærmet skadefri tropp å velge fra.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Molde har vunnet de tre siste tilsvarende hjemme i Molde og vi tror at den gode trenden opprettholdes. Det er veldig lite sannsynlig at Molde slipper seg nedpå nå som plassen er berget, vi vil nesten si heller tvertimot. Trener Uwe Rösler er en vinnertype og vi tror at Baye Djibi Fall fortsetter å score mål for hjemmelaget. Hjemmeseieren betales med 1,75. det er kanskje et knepp eller to for lite til singelspill, men i kveld gjør vi et unntak og spiller singel. Innsats kr 100.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 52 Molde - Odd Grenland 1,75 3,20 3,75
Her kan du levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Øvrige vurderinger søndag:
- Vi var veldig lenge inne på å spille Manchester City hjemme mot Arsenal. City har for alvor fått opp dampen og har allerede banket Liverpool hjemme og slått Chelsea hjemme denne sesongen. Har slått Arsenal hjemme de siste to sesongene, og selv om Arsenal fortsetter å imponere i Champions League, tror vi City tar en ny hjemmeseier i ettermiddag til 2,25 i odds.
- Svært viktige Pellisier er trolig ute for Chievo i ettermiddag hjemme mot Cesena. Så lenge den usikkerheten råder, dropper vi spille på denne. Ellers hadde dette vært et godt spille søndag og for all del Chievo er fortsatt favoritt.
- Oddstippernes verste fiiende i Italia Udinese synes veldig godt betalt hjemme mot Palermo. Men merk at Palermo har vunnet to av sine tre bortekamper hittil, og 0-3 tapet mot CSKA Moskva er det ingen grunn til å legge vekt på.
- Lyon er i form og kan muligens prøves med handicap borte mot meget svake Arles i kamp 43. Tomålsseier eller mer for Lyon betales med 2,40 og Arles har røket 0-3 og 0-4 i sine to seneste hjemmekamper.
- Vi tror på topp sjanse for en av Tippeligaens største skuffelser Viking hjemme mot Aalesund. Svært viktige og gode Johan Arneng soner karantene for bortelaget, og nå er det vel på tide at Åge Hareides menn viser seg frem. Kanskje den grådige varianten (handicapspill) også kan prøves her. 2,60 er oddsen for at Nevland & co får fart på målproduksjonen.
- Fenerbache (som vi har omtalt på Sportspill tidligere) har for alvor fått opp dampen i Tyrkia, og Galatasaray (som nå skal trenes av Hagi) har fått juling her fem år på rappen. 1,60 er litt lavt, men den står trolig.
- I Spania finnes det lite spennende i dag, og 1,60 på Sevilla hjemme mot Athletic Bilbao er det lett å droppe.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere