Gå til sidens hovedinnhold

Molde varsler storsatsing

Tippeliga-klare moldensere sier årets budsjett på 40 millioner skal «betydelig opp» kommende sesong.

Opprykksklare moldensere våknet tirsdag opp med et gedigent smil om munnen. Nå varsler klubben at de igjen ønsker å spise kirsebær med de store, etter at de tre siste sesongene i toppdivisjonen er blitt tilbrakt rundt nedrykksstreken.

- Vi ser på Brann hva det koster for å hente inn spillere og å skape suksess. Fasiten er ikke vanskelig.

- Budsjettet vårt var på 40 millioner i år, og skal betydelig opp kommende sesong, varsler klubbens sportslige leder, Øystein Neerland.

Målsetting: Topp seks
Neerland ønsker ikke å tallfeste hva neste års budsjett vil ligge på, men sier til Nettavisen at målsettingen i alle fall er å ha et budsjett i Tippeligaens midtsjikt.

- Målet neste sesong er å plassere oss et godt stykke over nedrykksstrekken. Vi er på femteplass på maratontabellen, og på sikt bør vi ligge blant de fire til seks beste lagene i landet.

- Forhåpningene nå er å gjøre en god sesong, og spille en så attraktiv fotball at vi fyller stadion i nesten alle kampene, forteller en oppglødd Neerland.

Nå oppfordrer han alle gode spillere om å komme til Molde.

- Vi inviterer alle gode fotballspillere til Molde neste sesong, og går for en stor fremtid for fotballen!

Lover Strande og Singsaas hurtig avklaring
Det betyr at det vil komme flere nye fjes til Aker Stadion. Om det da blir plass til Trond Strande og/eller Petter Christian Singsaas i stallen neste år, er foreløpig ikke avklart.

- Er du god nok, så er du med, og hva Kjell (Jonevret) sier, vil selvsagt veie tungt når vi tar vår avgjørelse.

- De (Strand og Singaas) skal få et svar snart, sier Neerland som svar på kritikken fra Strande etter Haugesund-kampen.

Strande har vært i Molde siden 1991, men sa mandag til Nettavisen at han var misfornøyd med måten både han og forsvarskollega Singaas var blitt behandlet av moderklubben på. Men - skulle han ikke få ny Tippeliga-kontrakt i sitt 38. leveår, er hans tjenester likevel ønsket på Aker Stadion.

- Vi har bruk for ressurspersoner som er lojale overfor klubben, og det er derfor naturlig å ha med seg Trond i en rolle i klubben videre, enten på eller utenfor banen, varsler Neerland.

Hvor gode blir Molde neste kommende sesong? Ta debatten her.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken