RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Per-Tormod Nilsen / SCANPIX

Molde vraker Råket

Sist oppdatert:
Molde-ledelsen har bestemt seg for ikke å tilby Stig Arild Råket ny kontrakt. Dermed står han fritt til å gå hvor han vil.

Stig Arild Råket kom til Molde i 2000 og hadde stempelet «Den nye Solskjær» i pannen etter å ha scoret mål på bestilling i Clausenengen.

Men suksessen uteble på Molde Stadion og nå har MFK bestemt seg for ikke å gi 26-åringen ny kontrakt.

- Jeg har vært innstilt på at jeg ikke kom til å få tilbud om ny kontrakt, og fikk det første signalet om det for to-tre uker siden. Tidligere i uka hadde jeg en prat med Reidar Vågnes, og vi kom fram til at det kan være like greit å starte med blanke ark i en ny klubb. Det er vemodig, men sikkert best for både meg og MFK, sier han til Romsdals Budstikke.

Han har stort sett slitt benken i Molde. Forrige sesong ble det sju kamper fra start og ni som innbytter i Tippeligaen.

- Jeg føler ikke at jeg har vært direkte heldig med en del omstendigheter i min karriere i MFK, men har heller ingen problemer med å innrømme at jeg ikke har vært stabil nok når jeg først har fått sjansen. Og om jeg hadde fått et nytt tilbud, så hadde jeg ikke skrevet under for enhver pris. Jeg hadde ikke maktet ett år til med benkesliting og 2. divisjon, forteller han.

Nå håper han å finne seg en ny klubb i Tippeligaen eller 1. divisjon.

- Jeg er veldig innstilt på å fortsette å spille fotball, sannsynligvis med studier eller jobb ved siden av. Men foreløpig har jeg ikke noe konkret på blokka. Jeg kan imidlertid forsikre om at jeg forlater MFK uten noen som helst smak av bitterhet, sier Råket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere