MOLDE - LILLESTRØM 3-3:

Molde snudde 0-2 til 3-2 og trodde de hadde sikret tre poeng i gullkampen. To minutter før slutt utlignet imidlertid Thomas Lehne Olsen for kanarifuglene på frispark og sørget for ett poeng til hvert av lagene.

Samtidig som de dramatiske sluttminuttene på Aker Stadion utspilte seg, utlignet Brann på overtid mot Bodø/Glimt og bidro til at Moldes gullhåp lever før siste serierunde neste helg. Moldenserne ligger fortsatt tre poeng bak gullrivalen i nord.

- Har du sett noe sykere? sa Joacim Jonsson i Discovery-studio underveis i gulldramaet.

Gjermund Åsen, Eskil Edh og nevnte Lehne Olsen scoret målene for LSK, mens Moldes Birk Risa, Eirik Hestad og Ohi Omoijuanfo også bidro med scoringer i den elleville målfesten.

- Hadde en vond følelse

Etter kampen er det skuffelse å høre fra begge lag.

– Det er klart dette er surt når vi vet at vi kunne knappet innpå Bodø. Vi gjør det vanskelig for oss selv. Lehne Olsen fra det holdet der, han gjorde vel det samme for tre år siden i omtrent samme spilleminutt. Jeg hadde en vond følelse før frisparket gikk, og dessverre gikk den i mål, sier Eirik Hestad til Discovery.

– Vi sitter igjen med ett poeng. Det er to for lite. Vi har gedigne sjanser til å gå opp til 3-0, det er veldig skuffende. I tillegg drar vi på oss tre karantener som er helt ufattelig dårlig. Akkurat nå er jeg jævlig irritert, sier Thomas Lehne Olsen til Discovery.

LSK-trener Geir Bakke var også frustrert.

– Jeg synes de kortene sitter så løst at det gjør vondt i magen, men sånn er det nå en gang, sier han til Discovery.

Les også: Trodde han sikret seriegull - så utspilte det seg vanvittige scener

- Kjører egentlig over dem

Molde havnet bakpå i søndagens oppgjør på Aker Stadion, til tross for en rekke store sjanser.

Ola Brynhildsen, Ohi Omoijuanfo og Magnus Wolff Eikrem var blant dem som var nær scoring i den første omgangen, men blåtrøyene maktet ikke å overliste Mads Hedenstad Christiansen i LSK-buret.

I stedet var det LSK som gikk opp i føringen etter 33 minutter da Sivert Mannsverk bommet fullstendig med et tilbakespill. Thomas Lehne Olsen plukket opp ballen og la igjen til Åsen, som kontrollert sendte ballen forbi Andreas Linde.

Les også: Eliteseriehåpet lever for Mjøndalen tross tap

I pausepraten var Ohi tydelig sjokkert over resultatet halvveis.

- Vi kjører egentlig over dem. Jeg blir overraska hvis vi ikke scorer. Det er helt sykt egentlig, på grunn av de store sjansene vi har og så gjør vi en stor feil som gjør at de scorer 1-0 og «that's it», sa Ohi til Discovery.

Det skal uansett nevnes at LSK var farlig frampå ved flere anledninger. Lehne Olsen hadde blant annet en gigantisk mulighet alene med Linde etter to minutter, men den duellen vant Moldes burvokter.

Vanvittig drama

Rett etter hvilen doblet gjestene ledelsen umiddelbart med Edh. Lars Ranger prikket et innlegg mot 19-åringen, som stanget inn 2-0.

Noen minutter senere var Magnus Knudsen og nær å øke ledelsen, men 20-åringen ble stoppet av en strålende Linde. Deretter hamret Ranger ballen i stolpen og LSK så ut til å være nærmere tre enn Molde var reduseringen.

Les også: Stabæk tapte for Rosenborg – nedrykksdramaet lever

Så skulle imidlertid Molde vise at de ville gi Glimt kamp om seriegullet.

Først reduserte Risa da han fikk foten på et frispark fra Emil Brevik. Ni minutter før slutt utlignet så Hestad for Molde. En corner endte etter hvert opp hos 26-åringen som banket inn utligningen på volley.

Og et par minutter senere fant Brynhildsen lagkamerat Ohi, som trodde han hadde sikret tre poeng til Molde.

Men like før slutt bøyde Lehne Olsen et frispark i en perfekt bue over muren og forbi en sjanseløs Linde.

Dermed endte det 3-3 i et ellevilt drama.