RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moldestad & co overrasker

Foto: Foto: Scanpix
Forrige sesong slet hardt satsende Hamburg rundt midten av Bundesliga-tabellen. Denne sesongen har Tormod Moldestad & co åpnet strålende.

Tormod Moldestad og Simen Muffetangen har begge slitt med skader i sommer og er ikke i toppslag ennå. De har derfor ikke vært altfor mye involvert i Hamburgs gode sesongstart.

Forsterket laget

Nord-tyskerne handlet inn verdensstjerner som Guillaume og Bertrand Gille, Tomas Svensson og Jonas Ernelind foran debutsesongen i Bundesliga. Likevel ble det en skuffende åttendeplass på laget.

Denne sesongen har de åpnet strålende. Laget har hentet Pascal Hens, Morten Bjerre og Torsten Jansen til klubben. Med 31-25 over Gummersbach onsdag, klatret laget til tredjeplass, på samme poengsum som serieleder Flensburg-Handewitt. Flensburg-Handewitt har imidlertid en kamp til gode på HSV.

Tormod Moldestad var med på benken i oppgjøret mot Gummersbach, men slapp ikke ut på parketten i Color Line Arena.

Steinar Ege voktet Gummersbachs mål i første omgang.

Augensen i bunn

I motsatt ende av tabellen befinner Eisenach seg. Forrige sesong regjerte Johnny Jensen og Preben Vildalen i midtforsvaret, nå er begge borte.

Men det betyr ikke at klubben er uten nordmenn. Unge Håvard Augensen kom fra Heimdal foran denne sesongen og onsdag noterte han seg for fire scoringer da laget tapte 28-33 for Nordhorn.

Dette var lagets fjerde strake tap og de befinner seg i øyeblikket desidert sist i Bundesliga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere