RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moldskred klar for AGF

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Morten Moldskred forlater Rosenborg.

Oslo (ANB): Morten Moldskred er ferdig i Rosenborg, og signerte torsdag en 1,5-årskontrakt med danske AGF som i øyeblikket er nummer fem i dansk superliga.

– Det er deilig å ha landet avtalen med Morten. Han er en dyktig angriper med en god CV. Han har scoret mål for Rosenborg, og han har landskamper for Norge. Derfor er våre forventninger at han går rett inn på vårt lag og bidrar med mål, slik at vi når våre målsetninger, sier sportssjef Brian Steen Nielsen til klubbens nettsider.

– Gleder meg
Moldskred forlater Rosenborg med 60 offisielle kamper og 12 mål, og ser nå fram til nye utfordringer i AGF.

– Jeg gleder meg. Jeg har alltid hatt stor lyst til å prøve meg i utlandet, og da denne muligheten bød seg, var jeg ikke i tvil om at dette var det riktige for meg, sier Moldskred.

– AGF er en spennende klubb med stor tilskueroppslutning. Angrepsrollen som er tiltenkt meg passer meg godt. Når jeg har spilt best og scoret flest mål, er det nettopp i rollen bak en stor spiss. Det har også hatt stor innflytelse på min beslutning, sier Moldskred.

Angrepsspilleren er ventet å ta rollen som spiss sammen med Søren Larsen.

Fikk det ikke til
Samtidig innrømmer 31-åringen at han ikke er særlig fornøyd med oppholdet i Rosenborg.

– Jeg synes ikke oppholdet mitt har blitt noen suksess. Til det har jeg vært alt for mye skadet. Nå er jeg skadefri, og da vet jeg at jeg kommer til å gjøre det bra, sier Moldskred til Rosenborgs nettsider.

Moldskred debuterte på toppnivå i 2002 for Moss, og har senere spilt for både Aalesund og Tromsø før RBK.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere