Gå til sidens hovedinnhold

Møller til TIL

Kjelsås' storscorer Simen Stamsø Møller er klar for eliteseriespill i Tromsø.

TROMSØ/KJELSÅS: Simen Møller har scoret jevnt og trutt for Kjelsås i år, og vært en viktig bidragsyter til lagets gode sesong. Møller har allerede vært på flere treningsopphold i Tromsø, og Kjelsås-gutten og i går ble Kjelsås-gutten presentert som TIL-spiller.

– Simen er en goalgetter. Han har nese for scoringer og har gode ferdigheter, sier Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo på til.no.

Møller har skrevet under en treårskontrakt med Tromsø.

En stor klubb

I helgen scoret Simen Møller sitt 15. mål for sesongen, da Kjelsås slo Vålerenga 2. Kjelsås styrer mot en tredjeplass i 2. divisjon, mens Tromsø holder samme plass i eliteserien. Hovedpersonen selv er veldig glad for å få spille på øverste nivå.

– For meg er dette en stor dag. Å få spille for Tromsø blir et stort steg opp og fram for meg. Tromsø er en stor klubb – en av de aller største i Norge, sier Simen Møller til til.no.

Rask beslutning

Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer sa til nab.no i forrige uke at Tromsø ville vente til november med å ta en avgjørelse angående Møller, men allerede i går ble spissen presentert som TIL-spiller – ironisk nok under en eliteseriekamp der Tromsø slet med å omsette sjansene i mål.

– Vi har nå tatt et valg om Simen med tanke på 2011-sesongen. Hvilke andre spillere vi tar med oss inn i den sesongen, har vi ikke konkludert med, og det vil vi heller ikke gjøre med det første, sier Per-Mathias Høgmo til til.no.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå