RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Mons vil tilbake

Sist oppdatert:
Start står uten hovedtrener, og Mons Ivar Mjelde er blant kandidatene.

Bergen (ANB): Overfor ba.no bekrefter Mons Ivar Mjelde at han vil tilbake i toppfotballen.

- Om jeg er på vei til Kristiansand? Nei, jeg er på vei til Haugesund for å møte FK Haugesunds 2. lag, ler Mons Ivar Mjelde når BA får tak i ham på telefon fredag ettermiddag.

Den gamle Brann-treneren ble i slutten av juni hentet inn for å styre Valestrand/Hjellvik til sikker plass i 3. divisjon, men det er ikke sikkert han blir i jobben særlig lenge. For et par dager siden ble han lansert blant dem Fædrelandsvennen mente var kandidater til den ledige jobben i Start.

Fredag meldte samme avis at Start-direktør Sveinung Hofstad var på besøk i Bergen torsdag. Men verken Hofstad eller Mjelde vil kommentere om ostringen er aktuell for Start.

- Jeg sier ingenting før noe er konkret, da blir det bare mer spekulasjoner. Men jeg har ikke lagt skjul på at jeg ønsker meg tilbake i toppfotballen, sier Mjelde til BA.

Den gamle Brann-treneren reddet Brynes plass i 1. divisjon høsten 2009, ellers har han ikke hatt fri fra toppfotballen siden forsvant ut av Brann etter 2008-sesongen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere