Mikko Kokslien har vært Norges sterkeste kort i kombinert så langt denne sesongen, og 25-åringen fra Lillehammer ser ut til å bli en av våre største gullfavoritter under Oslo-VM.

Lørdag var kombinertgutta i aksjon i østerrikske Seefeld, og nok en gang var Kokslien en av dem som forsvarte de norske fargene på resultatlisten.

Denne gangen fikk han imidlertid også selskap av Magnus Moan på seierspallen. For mens Kokslien ble nummer tre, kapret Moan andreplassen i konkurransen.

Kokslien hoppet 101,5 meter i hoppdelen av konkurransen og lå som nummer åtte før det bar ut i skisporet. Moan på sin side lå helt nede på en 25.-plass etter hoppingen og hadde nesten to minutter å hente inn på lederen, franske Jason Lamy Chappuis. Det klarte han bare nesten.

Etter langrennet var Moan snaue 30 sekunder bak franskmannen i mål.

I hoppdelen var Håvard Klemetsen best av de norske på 4. plass, 1.15 minutt bak lederen. Langrennsdelen gikk imidlertid ikke like bra, og Klemetsen ble til slutt nummer 26.

Av de øvrige norske ble Jan Schmid nummer 5, Espen Rian nummer 19, Gudmund Storlien nummer 22, og Jørgen Graabak nummer 41.

Sjekk siste sportsnytt her!