RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moore fikk managerjobben i WBA


Darren Moore fortsetter som manager i West Bromwich etter å ha hjulpet laget til gode resultater da han fikk ansvaret på tampen av nedrykkssesongen. Foto: Owen Humphreys, PA via AP / NTB scanpix
Darren Moore fortsetter som manager i West Bromwich etter å ha hjulpet laget til gode resultater da han fikk ansvaret på tampen av nedrykkssesongen. Foto: Owen Humphreys, PA via AP / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Darren Moore får fortsette som manager i West Bromwich etter å ha hjulpet laget til en sterk avslutning på nedrykkssesongen i Premier League.

44-åringen fikk ansvaret på midlertidig basis da Alan Pardew mistet jobben i begynnelsen av april. Laget viste sterk form i sesongavslutningen og beseiret blant annet Manchester United og Newcastle, men WBA endte likevel sist og rykket ned.

Klubben har nå avgjort at Moore er rett mann til å lede laget i forsøket på å rykke rett opp igjen.

– Jeg er svært stolt over å takke ja til jobben. Det er en viktig sommer foran oss, og mye hardt arbeid venter. Jeg skal gjøre alt for å sørge for at vi står godt rustet foran sesongen som venter i mesterskapsserien, sier Moore.

– Vi gleder oss til å se fortsettelsen av det utmerkede arbeidet Darren gjorde som midlertidig manager, sier klubbdirektør Mark Jenkins.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere