*Nettavisen* Sport.

Morgan advarer Mikel

Lyn advarer John Obi Mikel om konsekvensene av å utebli i lang tid. Se Morgan Andersens brev til 18-åringen her.

18.05.05 23:17

Onsdag sendte Lyn og sportsdirektør Morgan Andersen et brev til John Obi Mikel, som for tiden oppholder seg i London sammen med agent John Shittu. 18-åringen forlot Oslo torsdag i forrige uke, og ha siden uttalt at han ikke lenger ønsker å spille for Manchester United. Lyn mener Mikel blir presset til å si dette av Shittu og det engelske agentfirmaet Sport Entertainment & Media Group (SEM).

Andersens brev til Mikel ble sendt til SEM.

I tillegg sendte Lyn også et brev hvor de henvender seg til SEM, og ber om at agentfirmaet bistår Lyn i å få nigerianeren tilbake til osloklubben.

"Vi holder SEM og/eller personer tilknyttet dette selskapet ansvarlige for denne situasjonen. Vi må be om at dere øyeblikkelig samarbeider med å få Mikel hjem til Norge, til sine venner og til sitt lag og sin arbeidsgiver," skriver advokat Erik Nadheim på vegen av Lyn.

Brevet til John Obi Mikel er skrevet av Morgan Andersen.

Klikk på bildet for å forstørre.

"Jeg håper du har det bra. Som du sikkert vet, er alle vi i Lyn-familien veldig bekymret for din situasjon. Du er sterkt savnet av dine lagkamerater, ledelsen, de ansatte og våre supportere". Slik innleder Andersen brevet.

Etter hvert kommer han også med en advarsel til 18-åringen:

"Dine handlinger er et seriøst kontraktsbrudd, som kan føre til alvorlige sanksjoner som kan skade din profesjonelle karriere, inkludert din deltagelse i VM i Holland i neste måned. Vi forstår at du er i en vanskelig situasjon. Vær så snill å ta kontakt med oss så snart som mulig, slik at vi sammen kan finne en løsning på denne situasjonen og hjelpe deg på beste måte, " skriver Andersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag