RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morgan-comeback skrinlagt

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
- Vil ikke bidra til en debatt rundt nivået i norsk hockey.

Det er elleve år siden sist Morgan Andersen var på isen i en eliteseriekamp. Tirsdag kom beskjeden om at skulle gjøre comeback.

Årsaken var skadesituasjonen i Stjernen.

- Vi har en lang skadeliste, og må ty til nødløsninger. Det betyr iallfall at jeg må skifte og være med, sa Andersen til NRK .

Andersen hadde allerede fått innvilget søknaden om lisens og var i praksis klar for spill.

Men så kom kontrabeskjeden. Andersen vil likevel ikke være å finne på isen når Stjernen møter Lillehammer tirsdag kveld. Årsaken til at han trekker seg skal være en rekke telefoner fra sentrale personer i norsk hockey.

- Det har blitt såpass stor debatt ut av det, og en del sentrale mennesker i norsk hockey har ringt og ønsker at det ikke skal være en debatt om nivået i norsk hockey, sier Morgan Andersen til NRK.

Han mener nivået i norsk hockey er bra, men ser poenget med at det ville vært et skudd for baugen dersom han, elleve år etter å ha lagt opp, hadde klart seg godt.

- Hvis en som snart er 43 år går inn, etter 11 år ute, og klarer seg greit så vil det selvfølgelig bli en del diskusjon. Da får jeg bare ta det til etterretning og la være å skape en slik debatt.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere