Mandag reiste Stjernen-trener Ulf Weinstock hjem til Sverige uten å ha blitt tilbudt ny kontrakt. Styreledelsen i østfoldklubben er nemlig usikre på om de ønsker å forlenge med svensken.

Ifølge f-b.no skal de stedet være lystne på en Fredrikstad-modell, der Morgan Andersen skal være en het kandidat til å ta over hovedansvaret for laget som ble slått ut i NM-semifinalen mot Vålerenga.

- Vi har begynt å se på saken og hadde en prat med Ulf Weinstock i går og han forventet seg nok et tilbud, medgir han. Men det er høyst usikkert om treneren får fornyet tillit. Klubben er nemlig på jakt etter en billigere løsning, sier styreleder Lars Joramo.

Grunnen til at klubben nå er på jakt etter en såkalt Fredrikstad-løsning, skal ifølge styrelederen være at det er mye hockeykunnskap i byen og at flere lokale utpeker seg som gode kandidater til jobben.

- Det er bra kvalitet på flere og vi har vært i kontakt med noen aktuelle, bekrefter han, og legger til at sportssjef og assistenttrener Morgan Andersen, er en av kandidatene.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).