Stjernen-trener Morgen Andersen står klar for å ta imot hockeyspilleren Anders Myrvold til tross for mange tidligere skandaler.

Myrvold har tidligere vært i mye hardt vær. I 2007 innrømmet han å ha misbrukt narkotika, og ble løst fra kontrakten med Stavanger Oilers som følge av kontraktsbrudd. Han ble også arrestert for å ha fremsatt trusler mot Oilers-direktør Pål Higson.

Andersen skal ikke ha noen betenkeligheter med å hente Myrvold til klubben. Han sier selv at han ikke er den rette til å dømme noen, og kjenner både ham og familien godt, og stoler hundre prosent på han.

Andersen sier også at han har tiltro på at Myrvold har lagt problemene sine bak seg.

Myrvold takker for tilbudet fra stjernen, men avventer situasjonen.

– Jeg har fått tilbud fra flere klubber, både utenlandske og norske, og tar ting med knusende ro inntil videre. Skal man først ta på seg en klubbdrakt må det være et bevisst, gjennomtenkt valg. Men jeg har en god dialog med Morgan, som jeg kjenner godt, sier Myrvold til TV 2.

Landslagssjef Roy Johansen sier i en kommentar til TV 2 at det er positivt at Myrvold finner seg en klubb. Om han er aktuell for landslagsspill, vil han ikke diskutere før tidligst i august.

Sjekk siste sportsnytt her!