Morientes enig med Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Etter flere måneder med spekulasjoner, ble Fernando Morientes onsdag omsider enig om en overgang til Liverpool. Spissen er enig om en kontrakt på fire og et halvt år.

12.01.05 18:34

Liverpool betaler Real Madrid 6,3 millioner pund (rundt 73 milloner kroner) i overgangssum.

28-åringen vil signere på en kontrakt som gjelder for fire og ett halvt år etter at den medisinske testen torsdag ettermiddag er bestått.

Den spanske landslagsspissen kan dermed bli klar for Liverpool tidsnok til å spille hatkampen mot Manchester United førstkommende lørdag.

Endelig enige
Liverpool betaler i første omgang 5,5 millioner pund, og prisen kan stige ytterligere avhengig avblant annet antall spilte kamper.

Morientes er blitt koblet til Liverpool helt siden i fjor sommer. Nå er han omsider klar for Anfield-spill.

- Spilleren har blitt enig om en kontrakt på 4,5 år og er strålende fornøyd med å komme til en fantastisk klubb som Liverpool, sier Morientes agent Gines Carvajal ifølge BBC Sports Online.

Morientes var også ønsket av en rekke franske klubber, blant annet sin tidligere arbeidsgiver Monaco. Spissen var forrige sesong på utlån fra Real Madrid til Monaco, og svarte med å være høyst delaktig i Monacos ferd mot finalen i Champions League.

Denne sesongen har Morientes slitt med å få spilletid i Real Madrid, noe som har fått spilleren til å ønske seg bort fra den spanske storklubben.

Femte spanjol
Morientes blir den femte spanjolen på Anfield. Tidligere spiller Luis García, Josemi, Antonio Núñez og Xabi Alonso for Liverpool - alle hentet av Liverpools spanske manager Rafael Benitez.

Sjekk fakta om Fernando Morientes her

PS: Fernando Morientes får ikke spille for Liverpool i Champions League, ettersom han allerede har spilt for Real i Europa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag