Gå til sidens hovedinnhold

Moro med Cup

I helgen arrangerte Bøler IF Nintendo Cup i fotball. Det ble en fest for de 109 påmeldte lagene i aldersgruppen 6 til 12 år.

EKEBERG: Idrettsglede er stikkordet og det var mange glade barn å se i Ekeberghallen denne helgen. Man må ikke alltid vinne for å være fornøyd, det kunne Oppsals Oscar Lier Brekke (9) bekrefte som med sitt lag gikk på et knepent 3-2 tap for KFUM i den første kampen.
Jeg har gledet meg i mange dager og det er veldig moro med cup, kunne Oscar fortelle som scoret begge sine lags mål.
Det er greit med et tap, men vi skal i hvert fall vinne over Skeid, fortsatte en smilende Oscar bestemt.

Bølers Diamant

En annen fornøyd deltaker var arrangørklubbens Diamant Dejolli (9). Den lille teknikeren vartet opp med strålende spill og scoret et mål i 4-0 seieren over KFUM.
Dette er gøy! Det er kjempemorsomt å spille fotball sammen med alle kompisene mine, sa Diamant som også kunne røpe at laget hans har for vane å vinne kamper.

Gode tilbakemeldinger

Turneringsleder Morten Syversen kunne bekrefte at det pleier å være morsomt på cup.
Vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger og respons. I år ble turneringen fulltegnet i løpet av et par dager og 45 lag kom dessverre ikke med, men det viser at Nintendo Cup er kommet for å bli, sa Syversen som har vært med helt siden oppstarten for 12 år siden.
Vi ønsker å komme med et godt turneringstilbud til alle barn på høsten og der mener jeg at Bøler er dyktige, fortsatte Syversen som også fungerte som tidtaker høyt hevet i "boksen" over tribunen i Ekeberghallen.
Vi pleier å være gode på det vi gjør i Bøler, avsluttet Syversen med et smil.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn