Morten (41) vant 1,5 millioner

Foto: Lina Olofsson/PokerStarsblog.nu

Tok tredjeplassen i det nordiske mesterskapet i poker.

21.02.10 23:24

Morten Klein (41) fra Oslo endte på tredjeplass i Pokerstars EPT Nordic Open i København søndag kveld.

423 spillere deltok i turneringen, og Klein var den eneste av de 28 nordmennene som startet, som kom til finalebordet. Da Morten ble slått ut, var det bare italienske Francesco De Vivo og svenske Anton Wigg som satt igjen.

Dermed kunne Morten stikke av med tredjeplassen og 1,5 millioner norske kroner i premie.

Dårlig utgangspunkt
- Jeg er kjempefornøyd, dette er ordentlig artig, sier Morten Klein til Nettavisen.

- Jeg gikk inn på finalebordet som shortstack. Jeg hadde 750.000 i sjetonger og nestemann hadde 1,1 millioner. Men jeg bestemte meg for å gå aggressivt ut og kjørte på, og var på andreplass etter en times tid, forteller Klein.

- Jeg har spilt bra poker i flere dager, så dette var veldig gøy, legger han til.

Han tok Anton Wigg i en bløff på slutten, men det ble ikke så lønnsomt som han hadde håpet. Svensken traff nemlig på det femte og siste felleskortet, og ga nordmannen en lignende smell som Marcus Hellner ga Petter Northug i Vancouver et døgn tidligere.

- Håper han feirer
- Morten har spilt veldig rolig og safe, men nå håper jeg han feirer litt, sier Thomas Udness i PokerStars til Nettavisen.

Bare tre andre nordmenn kom i pengene. Patrik Kaltrud, som var beste nordmann etter dag én, endte på 45. plass, Yngve Steen på 49. plass og Anders Berg på 55. plass.

Den totale premiepotten i EPT Nordic Open er i overkant av 15 millioner kroner. 56 spillere mottar pengepremier i København, og vinneren henter hjem tittelen Nordisk Mester og 2,5 millioner kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.