RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)

Moss på stø kurs mot nedrykk

Sist oppdatert:
Sju poeng opp til sikker plass etter nytt tap.

1971 var året da Harald Martin Brattbakk, kronprinsesse Märtha og Roy Keane ble født. Det var året da Apollo 14 landet på månen, og året da Walt Disney World åpnet sine dører i Orlando i Florida.

Det var også det året Moss FK sist spilte på det tredje høyeste nivået i norsk fotball.

40-årsjubileet for den begivenheten ser ut til å bli feiret på - jepp, nivå tre.

Forsvarslekkasje
For selv om laget til tider var spillemessig på høyde med Tromsdalen i søndagens kamp i Adeccoligaen, holdt ikke østfoldingenes forsvarsspill mål. Allerede etter halvspilt kamp ledet vertene 4-1, og en redusering fra Jonathan Meades et kvarter ut i andre omgang ble ikke annet enn pynt på resultatet.

4-2-seieren til Tromsdalen betyr at vertene tok steget opp over nedrykksstreken, mens Moss ser håpløst fortapt ut i bunnen av Adeccoligaen.

Med fire kamper igjen å spille har laget sju poeng opp til sikker plass, og utsiktene for videre spill i den nest øverste divisjonen er ikke akkurat lystige.

Sarpsborg vant igjen
Håpet for Moss må være at laget på papiret ikke har det tøffeste kampprogrammet igjen. Neste søndag kommer Strømmen på besøk til Melløs stadion, mens nedrykksrivalene Mjøndalen venter én uke senere - også det på hjemmebane for Moss.

Bodø/Glimt på Aspmyra kan bli en tøffere batalje, før sesongen avsluttes hjemme mot cupfinalist Follo på Melløs.

Follo på sin side ligger nesten like dårlig an som Moss, men sikret fortsatt håp om videre Adeccoliga-spill da laget tok en overraskende 2-0-seier borte mot Strømmen på søndag.

Sarpsborg 08 fortsetter jakten på Tippeliga-spill da Mjøndalen ble slått 1-0 i det som var en tett og jevn affære i Østfold, mens Ranheims opprykksplaner fikk et skudd for baugen da Nybergsund stakk av med alle tre poengene DnB Nor Arena.

Sjekk alle resultater og tabell på høyre side.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere