RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot ny Rösler-kontrakt

(FOTO: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Uwe Rösler har tidligere sagt at han drømmer om managerjobben i Manchester City, men har ingen umiddelbare planer om å forlate Lillestrøm.

Lillestrøm-treneren har en kontrakt som strekker seg ut 2007-sesongen. Ifølge Romerikes Blad bekrefter både manager Jan Åge Fjørtoft og daglig leder Frank Grønlund at en kontraktsforlengelse vil bli diskutert i løpet av høsten.

Det sammen gjelder for assistenttrener Gunnar Halle.

Og selv om ikke Rösler selv ikke vil kommentere de kommende kontraktsforhandlingene, legger han ikke skjul på at han trives på Åråsen.

- Vi har igjen halvannet år av kontrakten med LSK, men det er ingen hemmelighet at både jeg og Gunnar Halle elsker denne jobben. Vi er i ferd med å bygge opp noe her, og denne klubben beveger seg i riktig retning – i alle avdelinger. Ja, vi elsker denne jobben, sier Rösler til Romerikes Blad.

- Alt jeg konsentrerer meg om nå er å vinne flest mulig fotballkamper. Det vil også alltid være det beste argumentet for å fortsette, poengterer Uwe Rösler.

Onsdag tar Lillestrøm imot Odd Grenland til tippeligakamp på Åråsen. Lørdag spiller Röslers menn mot Newcastle på St. James' Park i Intertoto-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere