RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Mot slutten for Muffetangen

Sist oppdatert:
Han er kanskje Norges største håndballtalent gjennom tidene, men skader har ødelagt mye. Nå kan karrieren være over for Simen Muffetangen.

Simen Muffetangen ble toppscorer i den norske toppserien allerede som 17-åring, og ble hausset opp som tidenes håndballtalent i Norge.

Trolig over
Dessverre har det spenstige håndballfenomenet fra Kragerø fått ødelagt store deler av karrieren på grunn av skader. Etter at han pådro seg et stygt beinbrudd i en kamp for Aalborg lørdag, er trolig karrieren hans over.

- Nå kjenner jeg at til og med for meg, så begynner det å bli litt for mye, sier han til TV 2.

Skaden viser seg å være mer alvorlig enn først antatt, og Muffetangen tviler på at han kommer tilbake på banen.

- Nå viser det seg at jeg må først gå seks uker på krykker uten å kunne belaste foten i det hele tatt, og det tar også en del uker å trene det opp. Mest sannsynlig rekker jeg ikke flere kamper dette året her, og da har jeg spilt min siste kamp, forklarer han.

Ikke bitter
Etter en lang karriere i Kragerø, Sandefjord, Bad Schwartau, HSV og Aalborg, går det altså mot slutten for Muffetangen.

- Jeg er overhodet ikke bitter. Jeg har vært heldig og har fått være med og oppleve masse med håndballen, både i Norge, Tyskland og også noen kamper her i Danmark. Det hadde vært hyggelig å avslutte på en annen måte, men sånn er det nå, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere