Mot slutten for Muffetangen

Foto: TV 2

Han er kanskje Norges største håndballtalent gjennom tidene, men skader har ødelagt mye. Nå kan karrieren være over for Simen Muffetangen.

05.01.04 10:59

Simen Muffetangen ble toppscorer i den norske toppserien allerede som 17-åring, og ble hausset opp som tidenes håndballtalent i Norge.

Trolig over
Dessverre har det spenstige håndballfenomenet fra Kragerø fått ødelagt store deler av karrieren på grunn av skader. Etter at han pådro seg et stygt beinbrudd i en kamp for Aalborg lørdag, er trolig karrieren hans over.

- Nå kjenner jeg at til og med for meg, så begynner det å bli litt for mye, sier han til TV 2.

Skaden viser seg å være mer alvorlig enn først antatt, og Muffetangen tviler på at han kommer tilbake på banen.

- Nå viser det seg at jeg må først gå seks uker på krykker uten å kunne belaste foten i det hele tatt, og det tar også en del uker å trene det opp. Mest sannsynlig rekker jeg ikke flere kamper dette året her, og da har jeg spilt min siste kamp, forklarer han.

Ikke bitter
Etter en lang karriere i Kragerø, Sandefjord, Bad Schwartau, HSV og Aalborg, går det altså mot slutten for Muffetangen.

- Jeg er overhodet ikke bitter. Jeg har vært heldig og har fått være med og oppleve masse med håndballen, både i Norge, Tyskland og også noen kamper her i Danmark. Det hadde vært hyggelig å avslutte på en annen måte, men sånn er det nå, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag