RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Motvillige Barcelona vant

Pamplona (NTB-AFP): Barcelona protesterte iherdig mot pålegget om å ta seg til Pamplona landeveien, men gjorde kort prosess med Osasuna og tok tre nye poeng med 3-0-seier.

Pedro sendte serielederen i ledelse i første omgang, etter forarbeide av Lionel Messi. Etter pause satte Messi selv inn sitt 14. og 15. seriemål denne sesongen og fullførte lagets åttende serieseier på rad.

Barcelona meldte lørdag ettermiddag at kampen var utsatt til søndag på grunn av flygelederstreiken som hindret all flytrafikk i Spania. Litt senere ble det klart at Spanias fotballforbund krevde at kampen skulle spilles som oppsatt. Barcelona-stjernene måtte pent finne seg i å fraktes 35 mil med tog og buss.

Kampen ble sparket i gang 50 minutter forsinket, men med alle stjernene på plass. Barcelona mønstret samme startellever som i 5-0-seieren mot Real Madrid sist mandag, og laget var altfor sterkt for vertene.

Kampen var målløs inntil Valencia-spiller David Albelda pådro seg sitt annet gule kort en snau halvtime før slutt. Ronaldo avgjorde med scoringer i det 73. og det 87. minutt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere