*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - Jeg heier på City

Foto: John Walton / Pa Photos / NTB scanpix

Chelsea-sjefen håper gullrivalen vinner mot Tottenham.

Tredjeplasserte Chelsea ligger i hælene på Manchester City i Premier League, men London-klubbens manager håper likevel at gullrivalen ikke snubler onsdag kveld.

City gjester nemlig Tottenham, som for øyeblikket befinner seg like bak de fire plassene som gir mesterligaspill neste sesong. José Mourinho mener det viktigste for Chelsea er å skape avstand til byrivalen.

- Jeg foretrekker at City vinner. Hvis de gjør det, og vi samtidig slår West Ham (hjemme), skaper vi luke til Tottenham, sier portugiseren til Sky Sports.

- Får vi et forsprang på ti poeng til Tottenham og tolv til Manchester United, er vi foreløpig trygge på mesterligaplass. Om vi kan være det allerede i februar og spille resten av sesongen uten det vanlige presset, vil det være fantastisk, fortsetter Chelsea-sjefen.

NA Live: Følg Tottenham - Man. City fra klokken 20.45

Mourinhos lag er inne i en sterk periode med fem strake seirer. Med ny trepoenger mot West Ham onsdag, er Chelsea oppe på siden av nåværende serieleder Arsenal.

Ifølge Mourinho er det stadig mesterligaspill og ikke tittelen som er det primære målet.

- Det er et mål jeg ikke vil bomme på. Det er ikke rom for feil. Som klubb trenger vi å spille i mesterligaen.

Manchester City vil med seier over Tottenham overta ledelsen i Premier League. Motsatt oppgjør på hjemmebane ga hele 6-0 til Manuel Pellegrinis formsterke elever. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.