Mourinho: - Vi er snart på topp

Foto: AP

Jose Mourinho tror Chelsea snart vil skyve Manchester United ned fra tabelltoppen i Premier League.

30.11.06 00:30

BOLTON - CHELSEA 0-1: Onsdag tok de blåkledde londonerne sin ellevte seier så langt i sesongen, med 1-0 over høytflyvende Bolton.

- Topper snart
Det styrket Mourinhos - allerede sterke - selvtillit.

- Vi er ikke på toppen av tabellen nå, men vi ønsker å være det. Og jeg tror ikke det vil ta så veldig lang tid før vi er det, sa portugiseren til Sky Sports 2.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE

Mourinho gledet seg spesielt over at poengdifferansen til Manchester United fortsatt bare er på tre poeng.

- Så lenge det bare er tre poeng, bekymrer jeg meg ikke. Det kunne vært verre om vi hadde tapt på Old Trafford sist helg, poengterte Chelsea-sjefen.

Ballack reddet The Blues
Chelsea kan takke Michael Ballacks pannebrask for at det ble tre poeng på Reebok Stadium onsdag.

For selv om Chelsea førte det meste av kampen, våknet Bolton virkelig mot slutten andre omgang.

Gang på gang rullet de opp gode muligheter foran en opplagt Carlo Cudicini i Chelsea-buret, først og fremst takket være trioen Tal Ben Haim, Nicolas Anelka og El Hadji Diouf. Spesielt sistnevnte hadde en gedigen mulighet to minutter på overtid, da han fyrte av fra kort hold og rett på Cudicini.

Foto: Afp/scanpix

Men gang på gang reddet den italienske veterankeeperen, og holdt Jose Mourinho & co unna en aldri så liten blunder.

For det virket som Chelsea tok litt for lett på oppgaven i andre omgangen. Etter at de var soleklart best før pausen, satte de på cruisekontrollen etter hvilen og forsøkte å kontrollere de tre poengene i boks. Det holdt på å gå ille, men til Mourinhos store lettelse gjorde det ikke det.

- I andre omgangen hadde de (Bolton) sterkt press på oss, men vi spilte godt og forsvarte oss på en imponerende måte. Spillerne kjempet som helter, og vi sloss for å gjøre oss fortjente til denne seiere, understreket Mourinho.

- Hadde fortjent poeng
Til tross for Chelseas iherdige forsvarsjobb etter pause, er det liten tvil om at Sam Allardyces mannskap hadde fortjent poeng på hjemmebane.

Det var også Allardyce enig i.

- Spesielt med tanke på andre omgangen, hadde vi fortjent minst ett poeng. Men Chelsea er veldig gode både på sine egne og på våre dødballer, og det er forskjellen her i dag, sukket Bolton-manageren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.