RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho advarer Cole

(AFP)
Sist oppdatert:
José Mourinho gikk hardt ut mot Joe Cole etter lørdagens 2-0-seier over Birmingham.

Chelsea vinner og vinner, og virker utilnærmelig i toppen av Premier League. Faren for at spillerne skal bli overmodige og slippe seg ned et hakk eller to, er heller ikke skremmende stor. Ikke under José Mourinhos ledelse.

Lørdag fikk Joe Cole gjennomgå.

- Jeg sa til ham at hvis han spiller én kamp til som denne, så er han ute. Én kamp til for publikum og ikke for laget, og han er ute, sa Mourinho til Sky Sports.

Cole er suspendert fra mandagens kamp mot West Ham, og fikk etter lørdagens kamp fire dager fra av Mourinho - for "å tenke seg om". Dette er slett ikke første gang londonlagets portugisiske manager kritiserer Cole offentlig. Han forventer imidlertid en positiv reaksjon fra Cole.

- Jeg tror ikke dette er noe problem, for det tok lang tid før han kom i denne posisjonen, og jeg tror ikke han er klar for å gå tilbake, sa Mourinho.

Chelsea har ikke tapt en hjemmekamp under Mourinhos ledelse etter at han tok over i juli 2004. Lagets forrige hjemmetap kom mot Arsenal i februar 2004.

TV 2 Nettavisen følger mandagens runde direkte. Første kamp starter klokken 13.00, Chelsea spiller klokken 13.35.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere