*Nettavisen* Sport.

Mourinho advarer Del Horno

Foto: (AP/Scanpix)

José Mourinho krever at Asier Del Horno må skjerpe seg snarest - ellers risikerer venstrebacken å måtte forlate Chelsea.

19.01.06 11:09

Mourinho nekter Wayne Bridge - som i går kveld ble utlånt til Fulham for resten av sesongen - å forlate klubben permanent. Årsaken er at han er bekymret for utviklingen til førstevalget på venstrebacken, Asier Del Horno.

- Ikke god nok på trening
Mourinho har allerede tatt en alvorsprat med Del Horno der han klart har gitt uttrykk for hva han synes om 25-åringens siste prestasjoner, skriver The Mirror.

Chelsea-bossen skal være misfornøyd med spillerens form og spanjolens holdninger på treningsfeltet.

- Del Horno har allerede vist sin kapasitet, men han må lære seg å bli mer ambisiøs og kreve mer av seg selv, sier Mourinho til The Sun.

- Han har noen måneder på seg å vise at han er profesjonell - ellers kommer han til å ta flere skritt tilbake, advarer den frittalende manageren.

Andrevalget
Del Horno ble hentet for rundt 120 millioner kroner fra spanske Atletico Bilbao i fjor sommer, og har slitt med å etablere seg som et klart førstevalg i startoppstillingen på Stamford Bridge.

Del Horno ble hentet til Chelsea som andrevalget etter at Mourinho ikke maktet å komme til enighet om å sikre seg AC Milans Kakha Kaladze.

Mourinho mener imidlertid at Del Horno fremdeles har en fremtid på Stamford Bridge - men da må backen forbedre sine prestasjoner både i kamper og ikke minst på trening. Mourinho krever nemlig at spillerne gir alt på trening.

Mourinho har avvist et bud på rundt 75 millione kroner fra Tottenham på Wayne Bridge fordi han ville ha engelskmannen i backup om Del Horno heller ikke skulle overbevise i fremtiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag