RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho advarer Liverpool

Sist oppdatert:
Jose Mourinho er i nøyaktig samme situasjon som i fjor. Og føler seg like sikker på en plass i finalen som han gjorde den gang. Se bilder fra Chelsea - Liverpool her.

Chelsea klarte «bare» 0-0 mot Liverpool hjemme på Stamford Bridge, et resultat som betyr at Chelsea må score mål i returkampen på Anfield i Liverpool førstkommende tirsdag.

- Det er et resultat som gjør meg veldig, veldig trygg på at vi går til finalen. Det er ikke et resultat vi ønsket oss, for vi forsøkte å vinne, og skapte nok sjanser til å gjøre det, men i Champions League er 0-0 et godt resultat på hjemmebane, sa Mourinho etter kampen.

Slo Deportivo i fjor
Årsaken til at portugiseren er så selvsikker, er at Chelsea nesten alltid scorer mål.

- Vi har scoret mål i Liverpool før, og de må spille på en helt annen måte hjemme, som er farligere for dem, utdypet han.

Portugiseren var i nøyaktig samme situasjon etter den første semifinalen i Champions League i fjor. Da hadde hans Porto hjemmekamp først, og spilte 0-0 mot hjemmesterke Deportivo La Coruña. Deportivo hadde tidligere vunnet 4-1 over AC Milan på hjemmebane (og tapt 3-8 for Monaco på bortebane).

Også den gang var Mourinho overbevist om at laget hans ville vinne returmøtet på bortebane. Porto vant 1-0 og gikk til finalen, der de slo Monaco 3-0.

Lampard-miss
Det gjenstår å se om José Mourinho gjentar bedriften med Chelsea i år. Det hadde i alle fall vært enklere om ikke Frank Lampard hadde blåst kampens største sjanse onsdag kveld, da han dundret ballen over mål fra fire-fem meters hold.

- Det var synd, fordi 1-0 hadde vært en fin ledelse å ta med seg til Anfield. Det var likevel et OK resultat for oss, fordi vi ikke slapp inn mål. Men vi er skuffet over at vi bommet på en del sjanser, sa midtbanegeneralen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere