Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho beordret spillerne rett fra flyplassen til treningsanlegget i natt

Klokken 02.30 landet Roma på italiensk grunn etter å ha blitt ydmyket av Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Det ble ingen hvile hjemme i egen seng for spillerne.

Ingen av spillerne til Roma fikk dra hjem etter fadesen i Nord-Norge. Det bestemte José Mourinho etter tapet for Kjetil Knutsens menn.

Samtlige måtte sove over på treningsanlegget til Roma. Årsaken er at den portugisiske manageren ønsket å holde en trening klokken 11.30 fredag. Det melder Corriere dello Sport.

- Snakket om tapet

Først spiste spillerne frokost sammen. Deretter møttes alle på treningssenteret, før spillergruppen snakket om tapet mot Glimt med Mourinho før treningen startet.

LES OGSÅ: Da Nettavisen spurte Mourinho om han undervurderte Glimt, ga han klar beskjed

Etter kampen torsdag fortalte Mourinho at han på grunn av været og kunstgressunderlaget valgte å spare flere av sine beste spillere.

- Jeg har aldri lagt skjul på at denne stallen har begrensninger. Vi har 13 spillere som representerer ett lag. De andre er på et annet nivå, sa Mourinho til Nettavisen etter kampen.

Møter Napoli

Søndag spiller Roma en svært viktig kamp i Serie A mot serieleder Napoli. Mange lag har kastet seg med i kampen om de seks øverste plassene som gir Europa-spill.

Napoli har vunnet samtlige kamper denne sesongen, og topper dermed tabellen. Roma står med fem seiere og tre tap. Dermed har Mourinho en gyllen mulighet til å rette opp inntrykket etter det pinlige tapet på norsk jord.

LES OGSÅ: Bodø/Glimts triumf går verden rundt

Torsdagens tap for Glimt er første gang et lag ledet av José Mourinho har sluppet inn seks mål i én og samme kamp. den smått legendariske manageren er nok dermed svært lysten på at laget hans skal slå tilbake i neste oppgjør.

- Uvireklig

Bodø/Glimt tok en tidlig ledelse på Aspmyra torsdag ved Erik Botheim, før Patrick Berg fulgte opp med en drømmescoring.

Roma reduserte, men i andre omgang handlet de meste om vertene. Botheim satte inn sitt andre, Ola Solbakken scoret to og Amahl Pellegrino ett i det som ble en festforestilling fra hjemmelagets side.

Resultatet betyr at Bodø/Glimt topper gruppen i Conference League med sju poeng, mens Roma står med sine seks.

- For meg er dette helt uvirkelig. Hvis du skrur tiden tilbake et år, så var jeg ute og syklet i Nordmarka fordi jeg ikke spilte fotball. Jeg måtte fylle tiden med noe å gjøre, og nå har jeg fem målpoeng mot Roma. Jeg tror det jo ikke selv. Jeg vet ikke helt hva som skjer nå, sa tomålsscorer Botheim etter kampen.