Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho drar til München

Chelseas manager Jose Mourinho bekrefter at han kommer til å være til stede når Chelsea gjester Bayern München tirsdag kveld.

Mourinho var kald nok til å holde seg unna Stamford Bridge da Chelsea vant 4-2 i den første kvartfinalen mot de tyske gigantene, på grunn av suspensjonen han fikk av Uefa.

- Jeg har bestemt meg for hva jeg vil gjøre på tirsdag. Jeg kommer til å være ett eller annet sted på arenaen, i en boks eller kanskje på VIP-tribunen, sier Mourinho til BBC.

I Mourinhos fravær var det assistent-trenerne Baltemar Brito og Steve Clarke som styrte laget. Det kommer de også til å gjøre tirsdag kveld.

Suspensjonen gjelder fremdeles, selv om dommer Anders Frisk i en hemmelig rapport til Uefa bekrefter at Frank Rijkaard kom bort til ham i pausen av kampen mellom Barcelona og Chelsea. Klarer Chelsea å ta seg forbi Bayern, er Mourinho ferdig med soningen, og han vil være klar til semifinalen.

Han tror likevel kampen i morgen vil bli vanskelig.

- Hvis de scorer tidlig eller sent, blir det en vanskelig kamp for oss. Men det er klart – i dagene før kampen prøver man å forberede kampen så godt som mulig, og gi alt du kan for å forberede laget for enhver situasjon. Du må coache alle rundt deg, fordi du ikke vil være til stede under kampen. Den biten er grei. Men den andre biten, når du ikke kan være involvert i kampen, er vanskelig. Men det er bare en kamp til, sier han.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken