RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho drømmer om fjerdeplassen


DRØMMER: José Mourinho mener Chelsea må drømme om fjerdeplassen så lenge den er mulig.
DRØMMER: José Mourinho mener Chelsea må drømme om fjerdeplassen så lenge den er mulig. Foto: Tony O'Brien (Reuters)
Sist oppdatert:
Poengterer at det matematisk er mulig.

Chelsea har hatt en horribel Premier League-sesong så langt, og José Mourinhos menn ligger på 14.plass før mandagens oppgjør mot serieleder Leicester City.

Til tross for dette er London-lagets manager José Mourinho klare på at hans drøm for denne sesongen er å lede laget inn blant de fire beste i England ved sesongslutt.

Drømmen

- Kanskje vi har en sjanse til å drømme om en fantastisk avslutning og å bli nummer fire. Når det fortsatt er mulig matematisk så må vi prøve, sier Mourinho ifølge BBC Sport.

Mourinho og hans menn reiste kjerringa i Champions League ved å slå Porto 2-0 og kvalifisere seg til neste runde. Sist helg tapte de 1-0 hjemme mot nyopprykkete Bournemouth.

- Før tapet mot Bournemouth så var jeg sikker på fjerdeplassen og en fantastisk desember for oss. Jeg må være ærlig og si at sist tap var noe jeg ikke trodde var overhode mulig, forteller portugiseren

- Sannheten er at noen lag gjør det så bra, mens andre ikke klarer å gjøre det folk er vant til. Det er ikke lenger mulig å vinne tre, fire, fem eller ti kamper på rad, mener Mourinho.

Mot normalen

Den siste tiden har ryktene gått om Mourinho kom til å få sparken som Chelsea-sjef. Navn som Pep Guardiola, Diego Simeone og Carlo Ancelotti har blitt koblet til de blå, men Mourinho er fast bestemt på å stå løpet ut.

- Jeg forestiller meg at jeg skal sitte ut kontraktstiden i Chelsea. Jeg har tre og et halvt år igjen av kontrakten. Etter det så ser jeg for meg at jeg skal trene, men det er noen klubber jeg aldri kommer til å trene, forteller Mourinho kryptisk.

Likevel mener Mourinho at det som foregår i Chelsea akkurat nå ikke er av det normale slaget.

- Jeg mener at disse dårlige resultatene ikke er normale, men det er en mulighet for enhver trener til å jobbe og avslutte det han startet. Det er ikke normalt det som skjer med oss nå, forteller Mourinho som gjerne vil se at klubben hans finner tilbake til den normale formen foran mandagens kamp mot Leicester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere