RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Mourinho er bekymret

Sist oppdatert:
Skadene bekymrer Jose Mourinho mer enn poengtapet mot Reading.

Chelseas frittalende manager Jose Mourinho begynner å merke slitasjen på London-lagets tynne stall. Etter ta Petr Cech gikk ned for telling i bortekampen mot Reading i høst, har det øvrige mannskapet i Chelseas bakre rekker gått ned for telling, en etter en.

Nå innrømmer Mourinho at han er bekymret – først og fremst over fraværet av Chelseas to viktigste, defensive kort, Petr Cech og John Terry.

- Å miste Petr og John samtidig er et veldig vanskelig problem å løse, spesielt med en stall uten flere midtstoppere, sa portugiseren på tirsdagens pressekonferanse på Stamford Bridge.

- Vi solgte William Gallas og Robert Huth i sommer, og akkurat nå har vi ikke nok dekning, og derfor har vi problemer.

Chelsea har sluppet inn to mål i hver av sine siste tre kamper – sensasjonelt mye for det normalt så gjerrige London-laget.

- Vanligvis ville tre kamper for Chelsea bety tre kamper uten baklengs, men nå har vi sluppet inn seks mål på våre tre siste kamper.

- Så nå må vi score tre mål for å vinne. Noen ganger vil vi klare det, andre ganger ikke, sier Mourinho på sedvanlig vis.

Mens Cech er forventet å være i full trening i løpet av januar, er det langt mer usikkert hva som vil skje med stoppergigant John Terry, som muligens trenger en operasjon.

- Jeg vet ikke hvor lenge han vil være ute. Tre dager, tre uker, tre måneder, jeg vet ikke, innrømmet Mourinho etter 2-2-kampen mot Reading.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere