Ola Solbakken er så langt i januar den eneste nye spilleren José Mourinho har hentet til AS Roma etter at overgangsvinduet åpnet på nyåret.

Trønderen kom gratis til Serie A-klubben etter at kontrakten hans med Bodø/Glimt gikk ut etter 2022-sesongen.

Les også: Nordmannen anklages for juks i engelsk fotball

Søndag debuterte han som innbytter mot slutten av 2-0-seieren mot Fiorentina hjemme på Stadio Olimpico.

– Han sa det trenere ikke vil høre

Etter kampen var Mourinho påpasselig med å rose spillerne han har, samtidig som han hinter om at han gjerne kunne tenkt seg mer handlingsrom på markedet.

– Når det gjelder taktikk og motivasjon, så kan jeg bare rose spillerne mine opp i skyene, men jeg kunne tenke meg litt mer kvalitet og selvtillit med ballen. Vi gjør så godt vi kan med de kvalitetene vi har, sier Mouriho til Dazn.

Les også: Johnsen etter Chelsea-besøk: – Gidder jeg komme hit igjen?

På direkte spørsmål om forsterkninger er han imidlertid klinkende klar på at han ikke forventer noen flere spillere inn denne måneden.

– Direktøren (Thiago Pinto) var veldig ærlig og direkte. Han sa i et intervju det en trener vanligvis ikke vil høre. Trenere vil alltid høre at vi har masse penger og kan kjøpe alternativ a, b, c eller d og bygge et fantastisk lag. Det er drømmen, sier Mourinho.

– Jeg har tidligere jobbet i klubber med den typen ubegrensede midler. Det er flere og flere klubber nå til dags som passer den profilen, men det er ikke vår profil. Vi gir alt og jobber med det vi har, sier Mourinho.

Han kommer også med et stikk til gamleklubben Chelsea, som har brukt i underkant av to milliarder kroner i løpet av denne måneden.

– Vi kan ikke bare hente Mudryk for 100 millioner euro, sier Mourinho og sikter til Chelseas siste forsterkning Mykhajlo Mudryk fra Ukraina.

Roma ligger for øyeblikket på sjuendeplass i Serie A, men det er bare fire poeng opp til AC Milan på andreplass. Napoli leder ligaen ni poeng foran Milano-klubben.