*Nettavisen* Sport.

Mourinho flørter med Hauge

Sist Chelsea og Barcelona møttes endte det med drapstrusler mot dommer Anders Frisk. Nå har José Mourinho sympati med Terje Hauge som dømmer kveldens kamp.

22.02.06 15:36

Da Barcelona og Chelsea møttes på Nou Camp i fjorårets åttedelsfinale i Champions League ble José Mourinho bøtelagt for å ha beskyldt dommer Anders Frisk for å ha hatt samtaler med Barca-trener Frank Rijkaard i pausen.

Etter at Chelsea tapte kampen 1-2, fikk Frisk drapstrusler både mot seg selv og familien sin fra Chelsea-fans og valgte å trekke seg som dommer.

I kveld er det Terje Hauge som har fått ansvaret med å holde orden på banen når de to lagene igjen møtes. Og etter at Frank Rijkaard startet spillet om å få nordmannen på sitt lag, med å omtale bergenseren som en god venn, svarer Mourinho opp med en dårlig skjult hentydning.

- Jeg synes det er en tøff jobb for dommerne. Men jeg kan ikke klage for jeg kommer også fra en kultur hvor det ikke alltid er helt riktig det som skjer på banen. Drar du til Spania, Portugal, Italia eller Sør-Amerika så ser du til tider spillere som filmer, sier han ifølge Reuters.

Hauge lar seg ikke lure med av noen av partene.

- Hvis de har noe de vil si til meg, så vil jeg at de sier det direkte til meg. Jeg forventer at Mourinho og de andre sier det til meg rett etter kampen - før pressekonferansen, sier Hauge til The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag