RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho fnyser av Ferguson

Sist oppdatert:
Det er tydeligvis Jose Mourinho som er målet for Sir Alex Fergusons retoriske tunge om dagen. Men portugiseren vet å slå tilbake.

Ferguson hevdet nylig at Chelseas fempoengs ledelse kommer til å forsvinne når ligalederne reiser nordover i landet på nyåret. Det fnyser Jose Mourinho av .

- Det som er sikkert, er at Manchester United tapte poeng i sør mot lag som Chelsea, Portsmouth og Fulham. De har et problem i sør. Vi får vente og se hvorvidt vi har et problem i nord. Jeg ser uansett fram til de reisene, sier Mourinho til The Sun.

- Det er England, det er kaldt, og kanskje vi møter noe utrolig der oppe. Hvis jeg reiser dit og lærer noe, vil det være fantastisk, legger han til.

Chelseas eneste ligatap denne sesongen kom mot Uniteds byrival i Manchester. Men Chelsea vant mot Middlesbrough i ligaledernes andre kamp i Nord-England.

Både Ferguson og Wenger tror Chelsea kommer til å tape poeng i jula, fordi Mourinho ikke har noen erfaring med det hektiske kampprogrammet.

- Kanskje de har rett. Vi får ikke vite noe før i januar, sier Chelsea-bossen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere