RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho forsvarer Robben-utvisning

José Mourinho forstår at dommeren ga Arjen Robben rødt kort for å feire scoringen som avgjorde mot Sunderland.

Arjen Robben fikk sitt andre gule kort og dermed også rødt kort etter at han hoppet inn blant tilskuerne da han scoret 2-1-målet mot Sunderland. Chelseas portugisiske manager José Mourinho forsvarer dommerens avgjørelse.

- Dommeren hadde ikke noe valg i forhold til regelverket. Men jeg liker ikke den regelen, for en del av showet er spillernes forhold til tilskuerne. Arjen må lære at han må kontrollere seg når han allerede har gult kort, sier Mourinho ifølge The Mirror.

Han lover at Robben ikke vil gjøre den samme tabben én gang til. Mourinho mener likevel at det finnes en bedre løsning.

- Jeg mener det ville vært enkelt for dommeren å bare legge til ett minutt i stedet for å gi det andre gule kortet. Men jeg synes også at (Chris) Foy gjorde det rette, for han gjorde bare det reglene sier at han skal gjøre, sier manageren.

21-seieren var Chelseas tiende strake seier i ligaen. Londonlaget har 16 poengs forsprang på Manchester United etter helgens runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere