RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho fortviler ikke

Tre spillere ble skadet, Chelsea ble slått ut av FA-cupen, men Jose Mourinho fortviler ikke av den grunn.

Newcastle er ett av få lag i år som har klart bragden å slå stjernelaget fra London. Patrick Kluiverts mål tidlig i 1. omgang ble det eneste, og Chelsea er slått ut av FA-cupen.

Etter kampen var Mourinho misfornøyd, men ikke lei seg.

- Det laget vi stilte, viste vi at vi setter andre trofeer høyere enn FA-cupen, men vi kom hit for å vinne, så vi er ikke fornøyde med å tape. Men det ligger ikke noe dramatikk i dette. Vi er i en fantastisk posisjon til å vinne ligaen, sa han, ifølge BBC.

Mourinho la til at Wayne Bridge, som ble skadet i 2. omgang i gårsdagens kamp, ikke vil bli klar til onsdagens kamp mot Barcelona i Champions League. Han kan faktisk være ute i resten av sesongen.

Chelsea avsluttet gårsdagens kamp med sju friske spillere på banen. I tillegg til Bridge ble også William Gallas og Damien Duff skadet i 2. omgang. På toppen av det hele ble Carlo Cudicini utvist.

Men Mourinho har ikke panikk av den grunn.

- Vi må vente og se når det gjelder Duff og Gallas, men jeg gråter ikke på grunn av skadene, fordi vi vil stille med 11 andre spillere på onsdag, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere