RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho frikjent av UEFA

Sist oppdatert:
Chelseas manager Jose Mourinho er frikjent av UEFA for påstandene om at han var ansvarlig for at dommer Anders Frisk trakk seg.

Mourinho var en av mange som klaget på Frisk etter Barcelona-Chelsea-kampen på Nou Camp for en stund siden, en kamp der Frisk også mottok drapstrusler i etterkant. UEFA har kommet fram til at manageren ikke hadde noen direkte skyld i truslene.

- UEFA har aldri sagt at Mourinho forårsaket at Frisk la opp. Det vi sier, er at noen uttalelser fra managere og spillere blir misforstått av folk der ute som ikke er helt i mental balanse, sier UEFAs kommunikasjonssjef, William Gaillard, ifølge Ananova.

Mourinho er imidlertid fremdeles under etterforskning, og hans oppførsel i Barcelona vil bli vurdert av UEFAs kontroll- og disiplinærkomite neste torsdag.

- Det var aldri Mourinhos hensikt å hisse opp folk mot Frisk, men vi ber alle managere om å være forsiktige og avstå fra å komme med slike kommentarer, sier Gaillard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere