RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho frykter Porto-retur

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea-manager José Mourinho krever skjerpede sikkerhetstiltak i forbindelse med Champions League-møtet med gamleklubben Porto neste måned.

Søndag kveld avslørte Mourinho skremmende detaljer rundt drapstruslene som er fremsatt mot ham fra en portugisisk forbyter.

- Han sa «du er en død mann. Du er sjanseløs», forteller Chelsea-manageren, som ble spyttet på av Porto-fans da de to lagene møttes på Stamford Bridge i september.

Mourinhos oppnådde høydepunktet i karrieren da Porto vant Champions League-finalen mot Monaco i mai. Men triumfen hadde en sterk bismak. Kvelden før finalen ble manageren oppringt av en velkjent figur i Portos underverden.

- Personen som ringte sa «du tror du er den beste, din drittsekk. Vi kommer ikke til å foreta oss noe nå før finalen i morgen, men så snart kampen er over kan du anse deg som en død mann. Vi vil nå deg, og så snart du er tilbake i Porto vil din skjebne bli beseglet. Du er sjanseløs», forteller Mourinho til The Sun.

- Jeg svarte «du må være gal, du aner ikke hva du snakker om».

Den daværende Porto-manageren fikk oppladningen til finalen i Gelsenkirchen i Tyskland ødelagt. Kvelden og natten før kampen ble brukt til å gjennomføre sikkerhetstiltak. Mourinho fryktet også at konen og barna kunne bli angrepet.

Etter at seieren var et faktum, forlot han Tyskland umiddelbart. Han ble hentet på flyplassen i Porto og kjørt til huset hans, hvor han fulgte feiringen av Champions League-triumfen på tv-skjermen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere