Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho ga opp Cole

Chelseas kompromissløse manager Jose Mourinho forteller nå at han for to måneder siden ga opp Joe Cole – og at han også ga Cole beskjed om det.

- Jeg fortalte Joe Cole for to måneder siden at det er umulig for ham å spille på mitt lag som midtbanespiller. Men han var fantastisk mot Middlesbrough. Nå tenker han på spillet. Ikke som et individ, men som én av 11 spillere, forteller Mourinho ifølge The Sun.

- Nå forstår han hva laget trenger og hva han må gjøre når vi ikke har ballen.

Joe Cole har gått fra vrakgods til formspiller i løpet av den siste tiden. Han var glimrende i 2-0-seieren over Middlesbrough tirsdag, og spilte også svært bra da Scunthorpe ble slått 3-1 i FA-cupen lørdag.

- Han er en helt annen spiller, og en god gutt. I stedet for å være trist og sutrete ønsker han å forbedre seg. Han spør hvorfor og hvor når det er noe som er feil, sier Mourinho.

Londonlagets portugisiske manager har i løpet av det første halvåret i jobben stort sett plassert Joe Cole på innbytterbenken eller tribunen, fordi 23-åringen ikke arbeider godt nok defensivt. Men talentet til Cole har Mourinho aldri bestridt.

- Han har forbedret seg voldsomt på det taktiske. Talentet vil han alltid ha. Jeg sier hele tiden til ham at han ikke trenger å vise talentet, fordi alle vet at han har det. Jeg ber ham i stedet vise meg at han kan spille på en taktisk måte. Han har hatt en enorm utvikling på det området, mener portugiseren.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken