Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho gir ikke opp gullet

Foto: Lalo R. Villar (AP)
Sist oppdatert:
Men Real-treneren erkjenner at sju poeng opp til Barcelona kan bli i det meste laget.

DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRID 0-0:

Lørdag kveld hadde Barcelona ingen problemer med å knuse Mallorca 3-0 på ferieøya, og la dermed ytterligere press på Real Madrid - som skulle møte Deportivo La Coruna senere på kvelden.

Og da hovedstadslaget aldri klarte å score mot laget fra Nord-Spania, betyr det at avstanden mellom de to tetlagene nå er på sju poeng.

Med 13 kamper igjen å spille kan det dermed bli tøft for Real Madrid å hente igjen Barcelona, som ikke har tapt siden den andre serierunden i årets La Liga.

Trener José Mourinho vil imidlertid ikke gi opp håpet.

- Ligaen er ikke tapt. Sju poeng er mye, men det er mange kamper som gjenstår. Vi skal fortsette, sier portugiseren ifølge den spanske sportsavisa Marca.

Han vil ikke komme med noen pekefinger til sine egne spillere, som altså ikke klarte å score mål mot laget som befinner seg på nedre halvdel på den spanske tabellen.

- Målet var å vinne kampen, vi sitter igjen med en dårlig følelse. Men jeg kan ikke kritisere laget mitt, det blir vanskelig når de gjør alt de kan for å vinne kampen. I andre omgang spilte vi mot en keeper og ti forsvarsspillere, fortsetter Mourinho.

Real Madrid dominerte spillet gjennom hele kampen, men en god kamp fra vertenes keeper sørget for at det altså endte målløst på Riazor-arenaen i Coruna.

Selv med poeng mot storlaget fra hovedstaden kan ikke Deportivo La Coruna på noen som helst måte føle seg trygge for nedrykk i La Liga, med bare tre poeng ned til Levante under nedrykksstreken.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!