RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho hyller matchvinneren

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Jose Mourinho sparte ikke på rosen etter at Joe Cole avgjorde for Chelsea mot City.

MANCHESTER CITY - CHELSEA 0-1: Joe Cole har blitt stadig bedre i Chelsea-trøya. Tidligere var Cole en individualist som ofte var ineffektiv og lite arbeidsvillig. Ingen visste hvor hans beste posisjon var, men talentet var udiskutabelt. Nå har Cole blitt en nøkkelmann på kanten for José Mourinho.

Stor kamp av Cole
Mot Manchester City var Cole igjen blant banens dominerende aktører, og det engelske balltalentet ble matchvinner med sitt enkle mål ti minutter før slutt.

- Han var strålende i kveld, i alle deler av spillet, skrøt Mourinho etterpå, ifølge Sportinglife.

- Han er sterk og har kontroll under press. Han er god én mot én, og har øye for mål. Han er utrolig, en fantastisk spiller, sa Mourinho.

Manchester City var det eneste laget som slo Chelsea i fjorårets Premier League-sesong, men klarte ikke å gjenta bragden. Kampen var forholdsvis jevn, men mesterne hadde det lille ekstra som hjemmelaget manglet: Joe Cole.

PS: Frank Lampard ga seg under oppvarmingen på grunn av et virus, og sto over kampen. Dermed stoppet rekordrekken hans på 164 matcher på rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere