Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho: - Jeg er fornøyd

Jose Mourinho mener det er Manchester United, ikke Chelsea, som har skuslet vekk poeng den siste tiden.

ASTON VILLA-CHELSEA 0-0:

Se nederst for spillerbørs.

Etter Manchester Uniteds 2-2-resultat mot Newcastle, kunne Chelsea krympe Uniteds forsprang til kun fire poeng. Men kamper som Chelsea tidligere vant med ett mål, ender nå i stedet med poengdeling.

Sjansesløsing
Dermed er avstanden frem til Manchester United seks poeng. Jose Mourinhos menn har faktisk nå spilte tre strake uavgjorte kamper, og det er nok ikke altfor stor trøst at de omsider holdt nullen igjen. De klarte heller ikke å score selv - for første gang denne sesongen. Og Chelsea burde definitivt ha vunnet på Villa Park.

Didier Drogba hadde en gedigen sjanse tidlig, men skjøt over. Mot slutten av 1. omgang fikk så Ashley Cole sjansen, men også han bommet fra kort hold. Ett minutt før slutt kunne det også blitt en ny Chelsea-seier helt på tampen, men Frank Lampard skjøt over fra tre meters hold etter corner.

Da Didier Drogba relativt upresset headet over fra sju meter to minutter på overtid, måtte Mourinho konstatere at det ble uavgjort for tredje kamp på rad.

Bra holdning
Men Mourinho var likevel fornøyd.

- Vi er seks poeng bak, og jeg er fornøyd. Manchester United utnyttet ikke vårt dårlige øyeblikk. Avstanden kunne ha vært større, men de tok ikke vare på sjansen. Uavgjort-resultatet mot Newcastle var bra for oss. De kunne ha vært 10 eller 12 poeng foran oss nå, sa portugiseren.

- Jeg var kritisk i helgen, men i kveld er jeg ikke skuffet. Vi spilte som et lag, og vi kjempet som et lag. Det eneste vi ikke klarte, var å score, og vi fortjente å vinne kampen. Jeg var dog fornøyd med holdningen til spillerne i dag. Våre motstandere ga oss en vanskelig kamp. De kjempet godt defensivt, sa han.

Ett skritt frem
Etter fire strake tap var det et svært så kjærkomment poeng for Martin O´Neills Aston Villa. Laget står fortsatt uten seier på ti seriekamper, men poeng mot Chelsea var et skritt fremover.

Villa kunne også vunnet kampen hvis Liam Ridgewells heading kvarteret før slutt hadde sneket seg like under, og ikke like over, tverrliggeren. O´Neill viste også en offensiv tankegang da han kvarteret før slutt tok ut midtbanespiller Steve Davis for å øke den offensive slagkraften med Milan Baros.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken