Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho kom rasende inn i dommergarderoben. Der fikk han et sjokk: - Jeg var så lei

Etter en Manchester United-kamp i 2017 var Jose Mourinho tydelig misfornøyd med Mark Clattenburg. Så gjorde den tidligere toppdommeren noe som fikk Mourinho til å fryse til.

- Jeg får ofte spørsmål om det var en kamp som fikk meg til å slutte i Premier League. Dette er øyeblikket som er det nærmeste jeg kan huske at jeg tenkte «vet du hva, nå gir jeg f***».

Slik starter tidligere Mark Clattenburg, som var Premier League-dommer fra 2004 til 2017, en artikkel publisert i Daily Mail.

Det var etter en kamp mellom Manchester United, ledet av Jose Mourinho, og Stoke i januar 2017. Mourinho hadde nettopp sett laget sitt spille 1-1, etter at Wayne Rooney reddet et poeng på tampen.

Les også: PL-klubb skal ha lagt 182 millioner på bordet for Ligue 1-profil, men så skjedde noe uventet: - Ble rasende

- Hva snakker du om?

Ikke lenge etter fulltid banket Mourinho på døra til Clattenburg, som gjengir en brøkdel av det som så ble sagt mellom ham og portugiseren. Én ting som er sikkert er at de ikke var enige.

- Du må være fornøyd denne gangen. Du kan ikke klandre meg for det uavgjortresultatet, kan du? begynte Clattenburg.

- Det kan jeg, svarte Mourinho, som begynte å klage på en hands-situasjon i Stokes straffefelt, der han mente ballen var oppe i hånda til midtstopper Ryan Shawcross.

Les også: Trenerbyttet endret Kristoffers (20) hverdag i Italia

- Hva snakker du om? Jeg gjorde rett, det vet jeg at jeg gjorde, svarte Clattenburg tilbake.

Mourinho skal imidlertid ha blånektet og sagt at han hadde sett situasjonen i reprise, før han fortsatte å mase.

- Kan ikke lenger la meg plages av slike idioter

Clattenburg avslører at han etter hvert ble så lei at han plukket opp en sko, kastet den hardt i veggen rett ved siden av Mourinho og ropte:

- Kom deg for h****** ut av garderoben min! Kom deg ut!

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Det skal ha fått Mourinho til å fryse helt, uten å klare å si et eneste ord.

- Jeg var så lei og mett av slike latterlige mind games, sier Clattenburg nå, som forteller at han så reprisen av situasjonen senere den kvelden, og så at ballen traff Shawcross i brystet.

- Jeg la meg i senga den kvelden og visste at jeg hadde fått nok. Jeg tenkte «vet du hva, jeg kan ikke lenger la meg plages av slike idioter».