RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Mourinho langer ut mot Ancelotti

– Han er ikke min venn, sier portugiseren.

Inter-manager José Mourinho er ikke fremmed for å erte sine kollegaer, og løpet av sin tid i Serie A har den kjepphøye portugiseren kommet på kant med flere topptrenere.

Blant annet har han vært involvert i flere feider med Chelseas nye trener, Carlo Ancelotti. Mourinho er heller ikke nådig når han nå omtaler mannen som har tatt over hans gamle klubb.

– I England kaller de ham den nye Prince Charles, men jeg kjenner bare én Prince Charles, og det er prinsen av Wales, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

– Ikke min venn
Uttalelsene skal ha kommet etter at Ancelotti på sin første pressekonferanse på Stamford Bridge sa at han ikke ville bli sammenlignet med Mourinho, og at han ikke kjente noen «Special One».

– Ancelotti sier han ikke kjenner noen «Special One», og det gjør heller ikke jeg. Men jeg kjenner en person som har vunnet to strake ligatitler med Chelsea, etter 50 år uten serietriumf, sier Mourinho.

På spørsmål om sitt forhold til Ancelotti, svarte portugiseren kontant.

– Han er ikke min venn, men han er en god trener med mye erfaring, som kan gjøre det bra.

Ønsker ikke ordkrig
Ancelotti på sin side virker bestemt på og ikke å havne i ny ordkrig med Inter-treneren, og sier at han ønsker å sette sitt eget preg på Chelsea-laget.

– Jeg synes Mourinho er en bra trener, og han har vunnet mange trofeer, men det er ingen krig mellom han og meg, sier Ancelotti.

– Det er helt naturlig at han er populær i Chelsea, fordi han har vunnet Premier League med dem, men det håper jeg å klare også. Jeg vil også bli populær blant fansen, sier italieneren.

Taus om Chelsea-duo
Det har lenge blitt spekulert i at Mourinho vil gjøre forsøk på å hente flere av sine gamle Chelsea-elever til Serie A i løpet av sommeren. Både Deco og Ricardo Carvalho har til stadighet blitt linket.

Men akkurat dette er portugiseren ordknapp om.

– Jeg ønsker ikke å snakke om det, sier han.

– Jeg snakker bare om de spillerne vi har i klubben. Men når det er sagt, overgangsmarkedet kommer fortsatt til å være åpent en god stund framover.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere