BODØ (Nettavisen): Roma ble fullstendig overkjørt og ydmyket av Bodø/Glimt på Aspmyra torsdag, og etterpå var det en noe spak José Mourinho som møtte pressen.

- Overvurderte mine egne

Da Nettavisen spurte portugiseren om han hadde undervurdert Glimt i 1-6-nederlaget, ga han klar beskjed tilbake.

LES OGSÅ: Gnir seg i øynene over Bodø/Glimts storseier. Vekker oppsikt i utlandet

- Nei, jeg overvurderte mine egne spillere. Jeg har ikke undervurdert Bodø. Vi har analysert motstanderen og jeg forklarte spillerne at dette var det sterkeste laget av de tre øvrige i gruppen, sier Mourinho til Nettavisen.

Deretter kommer han indirekte med ganske hard skyts mot sine egne spillere.

- Dette er mitt ansvar, og jeg hadde gode intensjoner. Jeg trodde spillerne mine ville spille en bedre kamp. Jeg ville gi noen andre spillere muligheten, men vi har en signifikant kvalitetsforskjell mellom en del av spillergruppen og den andre. Hvis jeg kunne spilt med de samme elleve hele tiden, ville jeg gjort det, sier Mourinho.

- 13 spillere representerer ett lag

Portugiseren sier at han på grunn av været og kunstgressunderlaget valgte å spare flere av sine beste spillere.

LES OGSÅ: Mourinho og Roma rundspilt av Bodø/Glimt: - Ydmykelsen er total

- Jeg har aldri lagt skjul på at denne stallen har begrensninger. Vi har 13 spillere som representerer ett lag. De andre er på et annet nivå, sier Mourinho etter kampen.

- Det eneste positive er at ingen igjen kommer til å spørre meg hvorfor jeg bruker de samme spillerne, sier han og antyder dermed ganske tydelig at bredden i stallen er for svak.

Til slutt tok seg også tid til å hylle Bodø/Glimts Ola Solbakken.

LES OGSÅ: Roma-supporter bortvist fra Aspmyra for rasistiske tilrop

- Det virket som han gutten, nummer ni, Solbakken ...? Det virket som om han satt på motorsykkel, mens de andre syklet.

Roma-spillerne setter seg nå på flyet tilbake til Roma og starter forberedelsene til kampen mot Napoli, en kamp José Mourinho har fokusert mer på under Bodø-oppholdet enn han har på Glimt.