Under kampen skal Romas støtteapparat nok en gang ha vært aktive på sidelinjen, med blant annet skriking mot motstanderlaget. Dette fikk de også kritikk for i etterkant av oppgjøret mot Bodø/Glimt på Aspmyra, torsdag 7.april.

Det var imidlertid ikke det som skjedde underveis i kampen mot Bodø/Glimt som fanget de fleste sin oppmerksomhet. Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini anklaget Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen for å ha angrepet Romas keepertrener Nuno Santos, men Glimts side av saken er derimot en helt annen.

Nettavisen erfarte på fredag at Santos og Knutsen skal ha hatt en opphetet diskusjon i spillertunnelen, da Santos tok strupetak på Knutsen. Deretter skal Knutsen ha forsvart seg selv.

I en pressemelding, fredag, skrev Bodø/Glimt at de kom til å politianmelde Santos.

LES OGSÅ: Bodø/Glimt slår tilbake etter Roma-bråket: - Finnes en video som dokumenterer det

- Alt kulminerte i et fysisk angrep på meg i spillertunnelen. Vanligvis er jeg slik av natur at jeg ville trukket meg unna. I dette tilfellet ble jeg fysisk angrepet. Han tok grep rundt halsen min og skjøv meg inn i veggen. Det er helt naturlig at jeg da måtte forsvare meg, sa Knutsen i pressemeldingen.

Politiet har mottatt en anmeldelse fra Bodø/Glimt etter hendelsen på Aspmyra under kampen der bodøværingene møtte Roma torsdag forrige uke. Det bekrefter seksjonsleder for etterforskning ved Bodø politistasjon, Alf Gunnar Holm, til Dagbladet.

- Jeg er en mann som ikke skjuler sannheten

Under pressekonferansen etter kampen mot Salernitana ble Mourinho spurt om hva som foregikk på sidelinjen under Serie A-oppgjøret, etter at Salernitanas sportsdirektør Walter Sabatini skal ha sagt at det «alltid er dårlig oppførsel fra Roma-benken». Da kom Mourinho med kritikk mot laget som slo han i Conference League for under en uke siden.

- Jeg har ikke noe problem med å si hva som skjedde. Jeg er en mann som ikke skjuler sannheten. Jeg gjør ikke som andre steder, som andre klubber, eller andres politi i andre land - de vil alltid endre på virkeligheten.

LES OGSÅ: Knutsen åpner opp etter Roma-dramaet

- Andre steder venter de på å gi deg slag

Mourinho forteller i presskonferansen at noen i hans støtteapparat skal ha sagt til Salernitana-benken at «nå rykker dere ned til Serie B», noe som ikke ble godt mottatt.

- Jeg gikk til benken deres for å be om unnskyldning. Vi er siviliserte. Alt som skjer på banen gjør vi oss ferdig med på banen. Andre steder gjør de det ikke slik. Der er det slik at 45 minutter etter kampen vil en eller annen vente på utsiden for å gi deg et slag.

Sabatini uttrykte sin misnøye med Mourinho og Roma til den italienske avisen Dazn:

- Med all respekt for Roma, men jeg er vitne til noen usle ting fra et fotball- og sportslig synspunkt. Det som skjer på banen når du spiller i Roma er uakseptabelt.

Returoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Roma blåses i gang torsdag 21:00 på det som er forventet å være et fullsatt Stadio Olimpico.