RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Mourinho nekter å tape

Sist oppdatert:
Tre røde kort og masse dramatikk. I begivenhetenes sentrum: José Mourinho

INTER - SAMPDORIA 0-0:

Halvtimen var spilt da dramaet satte i gang på San Siro.

Walter Samuel fikk direkte rødt kort etter en forseelse mot Nicola Pozzi, og få minutter senere fulgte Ivan Cordoba argentineren i dusjen da han fikk sitt andre gule for dagen.

På sidelinjen var Inter-trener José Mourinho mildt sagt forbannet på dommer Paolo Tagliavento - flere ufine håndbevegelser og ord ble gitt i retning av mannen i lilla.

Men til tross for å spille med to mann mer i over 50 minutter, maktet gjestene Samporia aldri å benytte seg av den fordelen.

Før kampen var ferdigspilt måtte også gjestene sende folk tidlig i dusjen. Når kvarteret gjensto ble Giampaolo Pazzini utvist etter å ha mottatt sitt andre gule kort for kvelden.

Faktisk var det hjemmelaget som produserte de største sjansene, men publikum på San Siro fikk aldri se noen nettsus lørdag.

Dermed opprettholder Mourinho sin fantastiske hjemmestatistikk i seriesammenheng. Kveldens oppgjør var portugiserens 130. hjemmekamp uten tap. Mourinho har 38 hjemmekamper med Porto, 60 med Chelsea og 32 med Inter i seriesammenheng uten tap.

Den karismatiske trenerens siste hjemmetap kom med Porto 23. februar 2002. Med andre ord er det snart åtte år siden Mourinho tapte en hjemmekamp i serien.

Intet annet enn imponerende av mannen som er både elsket og hatet i Fotball-Europa.

Til tross for poengtap, leder Inter fortsatt Serie A med god margin. Roma ligger åtte poeng bak med én kamp mindre spilt.

Sampdoria henger med i toppen med sine 40 poeng, noe som gjør at laget befinner seg på en imponerende fjerdeplass i den øverste italienske divisjonen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere